Riool ontstoppen Roermond

Een rioolontstopping in Roermond doen wij graag voor u!

Onze vakmannen ontstoppen het hele jaar door rioleringen van woningen en bedrijfspanden in Roermond. Heeft u ook onze hulp nodig bij het riool ontstoppen? Onze expert behandelt zowel binnen- als buitenrioleringen. Dit kan al snel: binnen 24 uur staat hij gegarandeerd voor uw deur! Wilt u eerst nog wat meer weten over onze diensten? Graag lichten wij ze hier toe.

Wat veroorzaakt de blokkade in uw riool?

De blokkade in uw riool kan op verschillende manieren zijn ontstaan. Er kunnen te veel resten door het sanitair zijn gespoeld, maar een ernstiger rioolprobleem is ook mogelijk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • een scheur of breuk in een leiding
  • wortelgroei in een leiding
  • verzakking van het riool
  • constructiefouten bij de aanleg van het riool
Onze specialist kan blokkades verwijderen, maar als hij een ernstiger rioolprobleem vermoedt, is rioolontstopping niet genoeg. Hij kan dan een inspectie voorstellen, waarbij uw riool met een speciale camera kan worden onderzocht op gebreken. Zeker als u last heeft van een steeds terugkerende verstopping, is een dergelijke inspectie van groot belang.

Rioolontstopping Roermond: hoe kan onze specialist helpen?

Een ‘gewone’ verstopping kan met een frees of hogedrukreiniger worden verwijderd. Bij een ernstiger rioolprobleem kan de specialist de leidingen verleggen, repareren of renoveren. Uiteraard bespreekt hij alle nodige werkzaamheden vooraf met u, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Kosten riolering ontstoppen Roermond

U bent op zoek naar een uitstekende vakman voor een uitstekende prijs. Die vindt u gegarandeerd bij ons, maar wij kunnen helaas geen vaste tarieven vermelden. Niet alle blokkades in het riool kunnen namelijk op dezelfde manier worden verholpen. Onze expert moet de werkzaamheden (en dus ook de prijs) bepalen aan de hand van de volgende punten:

  • De oorzaak van de verstopping
  • De ernst van de verstopping
  • De locatie (hoe hoog woont u, bijvoorbeeld?)
  • De keuze van het gereedschap
  • Het aantal werkuren
  • Het wel/niet uitvoeren van een inspectie

Hulp nodig bij riool ontstoppen? U staat er niet alleen voor.

Onze Roermondse experts staan bekend om hun snelheid, vakkundigheid en servicegerichte houding. U kunt dag en nacht op ons rekenen, ook in het weekend en op feestdagen. Bel ons nu voor een afspraak en laat u aangenaam verrassen!

Riool ontstoppen Roermond?

Wij staan 24/7 voor u klaar!