Wc ontstoppen Roermond

  • Uw wc ontstoppen met een plopper is zinloos?
  • Dreigt uw wc te overstromen?
  • U heeft geen tweede wc? Wacht dan geen seconde langer!
Bel onze rioolvakman in Roermond. Hij stapt dan zo spoedig mogelijk in zijn servicewagen. Uiteraard neemt hij al het nodige gereedschap mee om uw wc snel en vakkundig te ontstoppen. Daarnaast heeft onze vakman ook apparatuur bij zich om een inspectie uit te voeren, mocht blijken dat de blokkade door iets ernstigers wordt veroorzaakt.

Wc ontstopping door een expert: hoe werkt het?

Met een frees of een hogedrukreiniger kan de blokkade uit uw wc worden verwijderd. Het kan een uur duren voor dit opgelost is. Is de verstopping hardnekkig, dan kan het meer tijd in beslag nemen. Het duurt bijvoorbeeld langer om vetresten uit de wc te verwijderen dan een ophoping van haren en zeep.

Wat blokkeert uw wc?

Alles wat (net niet) door de afvoer van uw wc past, kan diezelfde afvoer ernstig blokkeren. Dat is erg vervelend, zeker als u maar één wc in huis heeft. Even bij de buren naar de wc? Misschien woont u wel zeer afgelegen! En wat heeft deze onprettige situatie veroorzaakt? We noemen een aantal mogelijkheden:

1. Teveel wc-papier
Misschien heeft u te veel papier gebruikt omdat u ziek bent. Daar hoeft u zich zeker niet voor te schamen, maar het is wel lastig dat u daarna geen gebruik meer kunt maken van uw toilet!

2. Vetresten en etensresten
U wilt snel van de restjes op uw borden en pannen af zijn. Even door de wc spoelen en ze zijn weg. Helaas, onze experts kunnen er een dag over doen om vetresten uit afvoeren te peuteren.

3. Tampons en maandverband
Tampons of maandverband zijn door de wc gespoeld. Deze zetten flink uit, dus u kunt zich voorstellen dat er dan niets anders meer door de afvoer kan.

4. Schoonmaakdoekjes
U heeft schoonmaakdoekjes of billendoekjes doorgetrokken. De meeste merken zijn echter niet bestemd voor afvoer door de wc, al beweren de verpakkingen vaak het tegendeel.

Kosten wc ontstoppen Roermond

De meeste verstoppingen in wc’s kunnen al binnen een uur opgelost worden. Keert de verstopping regelmatig terug? Dan is er een ander plan van aanpak nodig. Er kan dan bijvoorbeeld sprake zijn van een ernstig rioolprobleem, zoals wortelgroei in de leidingen of verzakking van het riool. Onze rioolvakman zal altijd een gepaste kostenberekening maken aan de hand van de volgende vragen:

  • Hoe ernstig is de verstopping?
  • Waardoor wordt de blokkade veroorzaakt? Is uitgebreide inspectie nodig?
  • Wordt de blokkade veroorzaakt door een ernstig rioolprobleem? Of gaat het slechts om een (eenmalige) ophoping van vuil?
  • Welk gereedschap is nodig om de blokkade te verwijderen?
  • Hoeveel tijd is nodig voor de ingreep?
Zoals voor vele andere soorten diensten geldt voor wc ontstopping het volgende: hoe meer tijd en werkzaamheden nodig zijn, hoe hoger de kosten zullen uitvallen. Onze expert zal in ieder geval niets ondernemen zonder uw toestemming. Hij zal u alles uitleggen over de benodigde werkzaamheden en u krijgt een helder overzicht van de bijbehorende kosten. Zo weet u altijd precies waar u voor betaalt.

Wc ontstopping in Roermond gewenst? Dan belt u ons.

Een geblokkeerde wc kan uw dag verpesten. Natuurlijk raakt deze net buiten dienst als u haast heeft of als u ziek bent. U heeft ook geen tijd om het probleem zelf op te lossen! Het inschakelen van een Roermondse rioolvakman heeft dan ook verschillende voordelen. Wij wachten al op uw telefoontje!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!